Werkwijze

Kennismakingsgesprek in showroom

Bouwen of verbouwen? Op zoek naar een betrouwbare partner die je kan bijstaan bij het belangrijkste onderdeel van het huis: het interieur? Of een vakman nodig die een unieke maatkast kan realiseren? We maken graag kennis met jou!
Na afspraak bespreken we jouw ideeën en wensen graag in onze toonzaal.  Aan de hand van onze uitgebreide collectie aan materialen en toepassingen overlopen we de mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte op maat

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag! We maken een vrijblijvende offerte, op basis van jouw wensen. Dit kan een offerte zijn voor het uitwerken van een ontwerp in 2D of 3D, inclusief moodboard. Of meteen een offerte voor maatwerk of totaal(ver)bouw(ing) als je zelf al een plan/idee hebt. Deze offerte bespreken we in detail tijdens een tweede gesprek. 

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de offerte schakelen we enkele versnellingen hoger: kleuren kiezen, details finetunen, indelingen van kasten afstemmen,… Daarom tekenen we de plannen in detail uit, na opmeting ter plaatse. Zo krijg je een perfect beeld van hoe je droominterieur eruit gaat zien!

Productie in eigen huis

Zodra het ontwerp finaal is en de materialen zijn gekozen, gaat ons team van schrijnwerkers aan de slag om je project te vervaardigen. Ons atelier is voorzien van de laatste snufjes op technologisch vlak en state of the art machines zodat we efficiënt kunnen produceren zonder in te boeten op kwaliteit.

Plaatsing

Niet veel later krijgt je interieurontwerp echt vorm! Ons team van vakmannen plaatst alles op een propere manier met het grootste oog voor detail en de nodige precisie.

Kunnen we iets voor uw interieur betekenen?