Diensten

Je kan rekenen op s-interieur voor alles wat met interieur te maken heeft, van binnendeuren, gyproc en parket tot maatwerk voor je keuken, badkamer, dressing en andere ruimtes. Hiervoor werken we met de meest kwalitatieve materialen en beslag om het beste resultaat te realiseren.

Verbouwing

Bij de renovatie van een bestaande woning komt heel wat kijken. Het zoeken naar de juiste partijen, de planning en het afstemmen van dit alles op elkaar kost heel wat tijd en energie.

Bij S-interieur bent u aan het juiste adres om al deze stress en frustraties te besparen. Met onze ploeg van vakmensen en vaste  onderaannemers zorgen wij ervoor dat uw renovatie in de kortst mogelijke periode naadloos wordt uitgevoerd! Wij zorgen voor het volledige woonconcept van planning tot uitgewerking, inclusief wanden, vloeren, sanitair en elektriciteit.

Als klant heeft u zo één offerte, één aanspreekpunt en géén zorgen.

Nieuwbouw

Bouwplannen en op zoek naar een partner die je volledige interieur op een professionele manier voorbereidt en uitvoert?

Bij S-interieur nemen we graag de totaalinrichting van uw woning voor onze rekening.

Op basis van een kennismakingsgesprek zoeken we naar de ideale indeling van de ruimtes en stemmen we de materialen van het maatwerk af op de rest van het interieur.

De totaalinrichting vertrekt van een ontwerp waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. De volledige woning wordt hierbij bekeken zodat ons kwalitatief maatwerk uw leven beter maakt en u kan thuiskomen in een oase van rust.

Maatwerk

Maar één enkele ruimte aanpakken of op zoek naar een uitvoerder voor je maatwerkidee? Ook voor prachtige maatkasten voor je keuken, berging, dressing, slaapkamer of badkamer kan je bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring staan we u bij van materiaalkeuze tot praktische indeling van de kasten.

Kunnen we iets voor uw interieur betekenen?