TOTAALINRICHTING NIEUWBOUW RA

Deze woning betekende voor ons de start van het vormgeven van totaalprojecten in eigen huis. De klant kwam met een het plan voor hun nieuwbouwwoning waarbij het wonen, slapen en eten volledig gelijkvloers plaatsvindt. Wij kregen het vertrouwen om mee na te denken over de indeling van de woning, een voorstel te doen voor materialen en in de laatste fase natuurlijk de uitvoering van het geheel.

Aangezien de gehele leefruimte rondom glaspartijen heeft, was het een uitdaging om een mooi maar ook functioneel ontwerp voor te stellen. Er kunnen geen kasten tegen de wanden geplaatst worden vanwege de raampartijen. We kozen er daarom voor om centraal een kastenwand te plaatsen, die aan de ene zijde fungeert als keukenwand en aan de andere zijde inbouwhaard en tv-meubel. Om het geheel luchtig te houden en de communicatie tussen beide ruimtes niet weg te nemen, bleef een gedeelte van de wand laag met daarop enkele houten latten als room divider.

In deze woning realiseerden wij de parketvloer, kamerhoge deuren, glazen deur, vestiaire, keuken, living met inbouwhaard, slaapkamers, badkamer en berging.

Galerij

Kunnen we iets voor uw interieur betekenen?