Aangezien wij een bedrijf zijn dat op maat van de klant werkt, is het vanzelfsprekend dat de klant ook sterk betrokken wordt tijdens het proces. Speelt u met het idee om een meubel of totaalproject op maat te laten maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. S-interieur is bereikbaar via e-mail of telefoon. Onze contactgegevens vindt u op deze website.

Wij geven u graag een kort overzicht van onze werkwijze:

Tijdens het eerste contactmoment maken wij een afspraak waarbij we dan ter plaatse komen. Tijdens die afspraak bespreken we uw idee en doen we een eerste opmeting zodat de offerte op maat opgesteld kan worden. Indien gewenst maken wij ook een ontwerp bij uw idee, op die manier krijgt u een realistischer beeld van het uiteindelijke product.

We nemen vervolgens terug contact met u op om de offerte voor te stellen, nog steeds zonder enige aankoopverplichting. Gaat u daarna akkoord met ons voorstel, dan worden de uit te voeren werken ingepland in samenspraak met de klant. In tussentijd kunnen nog eventuele details besproken worden met betrekking tot kleuren en dergelijken.

Bent u toe aan een nieuwe keuken of een badkamer in uw nieuwbouwwoning maar heeft u geen idee hoe die er moet uitzien? Wij werken op regelmatige basis samen met een interieurarchitect die een creatieve inbreng doet. Dit gebeurt uiteraard enkel op vraag van de klant.

Bij de uitvoering van de werken is desgewenst inbegrepen: plaatsing van het meubilair, aansluiting van toestellen, sanitair en stopcontacten.

S interieur facebook

S interieur instagram